Optimera din Körupplevelse med Professionell Hjulinställning

Förbättra din bils prestanda och säkerhet med en grundlig hjulinställning från Huddinge Däck & Fälg. Våra experter ser till att dina hjul är korrekt justerade för en smidigare och mer ekonomisk körning.

Optimera din Körupplevelse med Professionell Hjulinställning

Förbättra din bils prestanda och säkerhet med en grundlig hjulinställning från Huddinge Däck & Fälg. Våra experter ser till att dina hjul är korrekt justerade för en smidigare och mer ekonomisk körning.

Få Maximal prestanda och säkerhet med hjulinställning från Huddinge Däck & Fälg

Få Maximal Prestanda och Säkerhet med Hjulinställning

Oavsett om din bil behöver en rutinmässig justering eller har specifika styrproblem, har Huddinge Däck & Fälg lösningen. Vår professionella hjulinställning säkerställer att din bil presterar på topp.

En korrekt hjulinställning är kritisk för optimal däckprestanda och väghållning. Med Huddinge Däck & Fälg avancerade mätutrustning och erfarna tekniker, kan vi noggrant analysera och justera din bils hjulinställning för att återställa dess fabriksinställningar.

Undvik onödigt slitage med professionell hjulinställning hos Huddinge Däck & Fälg

Säkerställ Optimal Däcklivslängd med Hjulinställning

Förläng livslängden på dina däck och förbättra din körkomfort med hjulinställning från Huddinge Däck & Fälg. Vårt team använder den senaste tekniken för att säkerställa att din bil presterar som den ska.

Felaktig hjulinställning kan leda till ojämnt däckslitage, försämrad bränsleeffektivitet och sämre köregenskaper. På Huddinge Däck & Fälg tar vi hand om ditt fordon med omfattande kontroll och justering av hjulvinklarna, för att säkerställa att varje hjul är optimalt inställt.

Hjulinställning sparar inte bara pengar på lång sikt genom att minska behovet av tidiga däckbyten, utan förbättrar även bilens köregenskaper och bränsleförbrukning. Låt våra experter ta hand om din hjulinställning och njut av en jämnare och säkrare körning.

FAQ

vanliga frågor om hjulinställning

Priset för att göra en hjulinställning är från 1 170 kronor. 

Hjulinställning är justeringen av bilens hjulgeometri, inklusive vinklarna in/ut från hjulaxeln, vinkeln mellan övre och nedre spindelled, samt vinkeln in/ut på det svängande hjulet sett uppifrån. Korrekt hjulinställning optimerar däckens kontakt med vägen och förbättrar körprestandan.

Korrekt hjulinställning är avgörande för att minska däckslitage, förbättra bränsleeffektiviteten, öka körkomforten och säkerställa att bilen kör rakt utan att dra åt sidan.

Du bör kontrollera hjulinställningen om bilen drar åt höger eller vänster, om du upplever att ratten inte är ”rak” när du kör rakt fram, efter att ha kört ned i en grop eller emot något, eller efter att ha bytt ut komponenter i hjulupphängningen.

Ja, Huddinge Däck & Fälg använder avancerad utrustning för att noggrant mäta och justera hjulinställningen, säkerställande precision och kvalitet i arbetet.

Ja, felaktig hjulinställning kan leda till ökad rullmotstånd vilket i sin tur ökar bränsleförbrukningen. Korrekt inställda hjul minskar motståndet och förbättrar bränsleeffektiviteten.

Tjänsten inkluderar en grundlig kontroll av däck samt fram- och bakvagn, justering av hjulvinklar enligt tillverkarens specifikationer, och en rapport om utfört arbete.

Om ytterligare problem upptäcks, kontaktar Huddinge Däck & Fälg kunden för att diskutera problemet och tillhandahålla en kostnadsuppskattning innan ytterligare arbete utförs.

Du kan boka en tid genom att kontakta Huddinge Däck & Fälg direkt via telefon eller e-post. Vi strävar efter att erbjuda flexibla tider som passar ditt schema.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

Tel: 08-711 81 00
Jour: 070-217 15 87
huddinge@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag: 7.00 – 15.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Huddinge Däck & Fälg!

Alexander Boya

Verkstadschef

Daniel Brandt

Däcktekniker

Pawel Pawlikowski

Däcktekniker