Felsökning av din bil sparar tid och pengar

Upplever du problem med din bil, krånglar elektroniken eller lyser varningslampor på instrumentpanelen? Något är fel men det kanske inte är tydligt vad? Då kan du behöva göra en felsökning.

Felsökning av din bil sparar tid och pengar

Upplever du problem med din bil, krånglar elektroniken eller lyser varningslampor på instrumentpanelen? Något är fel men det kanske inte är tydligt vad? Då kan du behöva göra en felsökning.

Välkommen att boka tid för felsökning hos oss på Huddinge Däck & Fälg

Hur går en felsökning av bilen till?

I dagens bilar görs diagnostik via en dator, som underlättar att hitta problemet. Eller som kan peka vår mekaniker i rätt riktning så att ytterligare felsökning kan genomföras.

Efter felsökning får vi en tydligare bild av vilka åtgärder som behövs för din bil och vi försöker hitta en väg framåt. Vid en felsökning sker ingen reparation, det är endast en diagnos för att hitta felet.

FAQ

vanliga frågor om felsökning

Felsökning innebär att man använder diagnostiska verktyg och expertkunskap för att identifiera orsaken till ett problem eller en felaktighet i bilens system. På Huddinge Däck & Fälg använder vi den senaste teknologin för att snabbt och exakt diagnostisera problem, vilket säkerställer att rätt åtgärder kan vidtas för att reparera din bil.

Tecken på att din bil kan behöva felsökning inkluderar varningslampor på instrumentpanelen, ovanliga ljud, minskad prestanda, eller problem med att starta. Huddinge Däck & Fälg kan hjälpa till att tolka dessa tecken och erbjuda en professionell diagnos.

Tiden det tar för en felsökning kan variera beroende på problemets komplexitet. På Huddinge Däck & Fälg strävar vi efter att göra en noggrann och effektiv diagnos så snabbt som möjligt.

Kostnaden för felsökning beror på problemets art och den tid det tar att identifiera felet. Huddinge Däck & Fälg erbjuder transparent prissättning och informerar dig om kostnaden innan vi påbörjar arbetet.

Om din bil visar tecken på problem, är det bäst att undvika att köra den mer än nödvändigt för att förhindra ytterligare skador. Kontakta Huddinge Däck & Fälg för råd; vi kan även erbjuda tjänster som lånebil.

Huddinge Däck & Fälg använder avancerad diagnostisk utrustning som är kapabel att kommunicera med bilens datorsystem för att avläsa felkoder och genomföra tester. Detta gör det möjligt för oss att noggrant identifiera problemet.

Medan de flesta elektroniska och många mekaniska problem kan identifieras genom felsökning, kan vissa problem kräva ytterligare undersökning. Våra tekniker på Huddinge Däck & Fälg är utbildade för att hantera en bred uppsättning problem och kommer att göra en omfattande utvärdering.

När felet har identifierats kommer Huddinge Däck & Fälg att förse dig med en detaljerad rapport om problemet, rekommenderade åtgärder och en uppskattning av kostnaden för reparation eller underhåll.

Huddinge Däck & Fälg erbjuder expertis, snabb service, och använder den senaste diagnostiska utrustningen. Vår erfarna personal är engagerad i att erbjuda kvalitetsservice och se till att ditt fordon återställs till optimalt skick med minimalt besvär för dig.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

Tel: 08-711 81 00
Jour: 070-217 15 87
huddinge@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag: 7.00 – 15.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Huddinge Däck & Fälg!

Alexander Boya

Verkstadschef

-

Däcktekniker

Pawel Pawlikowski

Däcktekniker