Komplett Bilservice för Alla Märken och Modeller

Hos Huddinge Däck & Fälg förstår vi betydelsen av pålitlig bilservice. Vårt team av erfarna tekniker är specialiserade på att erbjuda omfattande service för alla typer av fordon, oavsett märke eller modell.

Komplett Bilservice för Alla Märken och Modeller

Hos Huddinge Däck & Fälg förstår vi betydelsen av pålitlig bilservice. Vårt team av erfarna tekniker är specialiserade på att erbjuda omfattande service för alla typer av fordon, oavsett märke eller modell.

Välj bilservice och reparationer hos Huddinge Däck & Fälg

Få Din Bil Att Prestera på Topp Med Bilservice från OSS!

Din bil förtjänar det bästa i underhåll och reparationer. På Huddinge Däck & Fälg kombinerar vi expertkunskap med högkvalitativa reservdelar för att ge din bil den service den förtjänar.

Vårt team är utbildade att använda avancerade diagnostiska verktyg för att snabbt identifiera och åtgärda eventuella problem. Vi förstår vikten av att din bil fungerar säkert och effektivt, och vårt engagemang för utmärkt service och kundtillfredsställelse är vad som skiljer oss från mängden. Lita på oss för att hålla din bil i toppskick, oavsett årstid eller körförhållanden

När det kommer till bilservice och reparationer, är det viktigt att välja en verkstad du kan lita på

Din Pålitliga Partner för Bilservice och Reparationer.

Vi erbjuder en bred uppsättning tjänster, däckbyte, hjulinställning, och mycket mer. Vi tror på transparent kommunikation och kommer alltid att ge dig en tydlig förståelse av vad din bil behöver och varför. Vårt mål är att erbjuda en problemfri serviceupplevelse, så att du kan känna dig säker när du är på vägen. Med Huddinge Däck & Fälg får din bil den omsorg och expertis den förtjänar.

FAQ

vanliga frågor om Bilservice

En standard service på Huddinge Däck & Fälg inkluderar vanligtvis kontroll och byte av olja, oljefilter och kupéfilter. Vi utför även inspektion av bromsar, däck, ljus och batteri, påfyllning av alla nödvändiga vätskor och en allmän säkerhetskontroll. Detaljerna kan variera beroende på bilens ålder och körsträcka.

Det beror på bilmodell, ålder och körvanor. Generellt rekommenderas en service var 12:e månad eller var 10 000-15 000 km. Huddinge Däck & Fälg kan ge specifika rekommendationer baserade på din bilmodell och användning.

Ja, Huddinge Däck & Fälg är utrustad för att hantera service och reparationer för en bred uppsättning bilmärken och modeller. Våra tekniker har den kunskap och utrustning som krävs för att serva de flesta fordonstyper.

Tiden för en bilservice varierar beroende på omfattningen av arbetet. En grundläggande service kan ta några timmar medan mer omfattande reparationer kan kräva längre tid. Huddinge Däck & Fälg strävar efter att vara effektiva utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Ja, Huddinge Däck & Fälg erbjuder garantier på både reservdelar och utfört arbete. Detta ger dig som kund extra trygghet.

Det beror på din bils skick och de resultat som kommer fram under servicen. Om det finns behov av att byta delar kommer vi att informera dig och diskutera de bästa alternativen

Utöver att följa den rekommenderade serviceplanen, bör du hålla utkik efter tecken som minskad prestanda, ovanliga ljud, varningslampor på instrumentpanelen eller om bilen känns annorlunda att köra. Vi på Huddinge Däck & Fälg kan hjälpa dig att tolka dessa tecken.

Ja, förutom standard bilservice, erbjuder Huddinge Däck & Fälg en rad specialtjänster såsom oljeservice, däckbyte, hjulinställning och avancerad felsökning. Vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar beroende på dina specifika behov.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

Tel: 08-711 81 00
Jour: 070-217 15 87
huddinge@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag: 7.00 – 15.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Huddinge Däck & Fälg!

Alexander Boya

Verkstadschef

Daniel Brandt

Däcktekniker

Pawel Pawlikowski

Däcktekniker