Professionella Bilreparationer med Garanti

Behöver din bil reparation? Lita på Huddinge Däck & Fälg för kvalitetsarbete med garanti på både reservdelar och arbete.

Professionella Bilreparationer med Garanti

Behöver din bil reparation? Lita på Huddinge Däck & Fälg för kvalitetsarbete med garanti på både reservdelar och arbete.

På Huddinge Däck & Fälg vet vi att förtroende är nyckeln när det gäller bilreparationer. Vi erbjuder transparenta kostnadsförslag och högkvalitativt arbete.

Transparenta och Pålitliga Bilreparationer hos Huddinge Däck & Fälg

Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda transparenta och pålitliga tjänster. När du lämnar in din bil för reparation hos oss, kan du vara säker på att du får en tydlig översikt över arbetet som behövs, samt en detaljerad kostnadsuppskattning. Vi påbörjar aldrig något arbete utan ditt godkännande och arbetar effektivt för att åtgärda ditt problem så snabbt som möjligt.

Välj Huddinge Däck & Fälg för alla dina bilreparationsbehov. Vårt engagerade team erbjuder högkvalitativ service för att få din bil tillbaka på vägen snabbt och säkert

Ditt Förstahandsval för Bilreparation

Oavsett om det är en enkel reparation eller en mer komplicerad åtgärd, har vårt team på Huddinge Däck & Fälg kunskapen och erfarenheten för att hantera det. Vi använder den senaste tekniken för att säkerställa att din bilreparation utförs med högsta precision. Vårt mål är att göra bilreparationsprocessen så smidig och stressfri som möjligt för dig. Med vår omfattande garanti och engagemang för kvalitet, kan du känna dig trygg när du väljer oss för dina bilreparationsbehov.

FAQ

vanliga frågor om Bilreparationer

Huddinge Däck & Fälg erbjuder ett brett utbud av bilreparationer, inklusive byte av bromsar, kamrem, avgassystem, batterier och mycket mer. Vi har erfarenhet av att hantera en mängd olika reparationer för alla typer av fordon.

På Huddinge Däck & Fälg lämnar vi 12 månaders garanti (eller max 1500 mil) på vårt arbete. 

Kostnaden beror på typen av reparation och de reservdelar som behövs. Vi tillhandahåller alltid ett kostnadsförslag innan arbetet påbörjas och genomför inga reparationer utan ditt godkännande, även om ytterligare fel upptäcks under processen.

Ja, vi utför omfattande diagnostiska tester för att exakt identifiera problemet innan vi påbörjar någon reparation. Detta säkerställer att vi effektivt åtgärdar rätt problem.

Utöver reparationer erbjuder Huddinge Däck & Fälg ett brett utbud av tjänster, inklusive underhållsservice, däckbyten, hjulinställning och mycket mer.

Ja, vi erbjuder lånebilar för att du ska kunna fortsätta med ditt dagliga liv medan din bil är under reparation.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

Tel: 08-711 81 00
Jour: 070-217 15 87
huddinge@kransensgummi.se

Måndag – Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag: 7.00 – 15.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Huddinge Däck & Fälg!

Alexander Boya

Verkstadschef

Daniel Brandt

Däcktekniker

Pawel Pawlikowski

Däcktekniker